TickiT: Prosojne kocke

20,00

Osupljive kristalno obarvane kocke v 10 različnih barvah. Izdelane iz trdega akrila in prelepo obdelane z gladkimi robovi.

Kocke so izjemno privlačne za prijem, zvok, ki ga oddajajo, ko trknejo skupaj. So prijetne, ujamejo svetlobo in prikazujejo notranje odseve na fascinanten način. Odličen začetni komplet za učenje o barvah in mešanju barv, za zlaganje in uravnoteženje ter za uporabo v igri malega sveta.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 73550
  • Znamka: Commotion / TickiT
  • Mere: 2,5 cm x 2,5 cm. Set vsebuje 10 kosov različnih barv.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • Material: akril
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Kocke lahko v igri z vodo prosto in varno uporabljajo otroci vseh starosti. Kocke niso primerne za igro v pesku ali z drugimi abrazivnimi materiali, ki lahko spraskajo površino. Priporočamo, da po uporabi kocke očistite z milom in vodo. Če se na kocki pojavi praska, jo lahko odstranite s polirno krpo in malce polirnega laka. Po nanosu polirnega laka kocke temeljito operite z milnico.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  O Tickit:

  TickiT® izobraževalni izdelki so zasnovani, razviti, pridobljeni ali odobreni z namenom podpirati radovedni pristop in spodbujati učenje skozi igro. Podjetje se je vedno osredotočalo na zagotavljanje materialov, ki iskrijo domišljijo in tako spodbujajo učenje in naredijo poučevanje bolj prijetno, zato ni presenečenje, da so TickiT® izdelki že več kot 35 let prisotni v šolah in vrtcih po vsem svetu. Ob vedno pogostejši usmeritvi v šolanje na domu in na vrednotah temelječo igro, je podjetje v zadnjih letih svoj asortiman izdelkov ponudilo na voljo tudi staršem in skrbnikom.