Toys for Life: Zaveži čevelj

18,35

Zavežite čevlje. Bodisi uporabite vzorčne karte ali pa si izmislite svoje vzorce. Vadite fino motoriko z zavijanjem vezalk. Previdno poglejte levo, desno, gor in dol, da vadite prostorsko zavedanje.

Za druge ideje za igro preverite tukaj ali navodila za uporabo, poslana skupaj s paketom!

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 900000163
  • Znamka: Heutink / Toys for Life
  • Vključuje: 2 lesena čevlja za zavezovanje, 4 lesene kartice z opravili (potiskane na obeh straneh), 4 vezalke. Zapakirana v magnetni škatli za shranjevanje (21 x 12 x 6 cm).
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Dolga vrvica. Nevarnost zadavitve.

  O Toys for Life:

  Toys for Life je nov dodatek v skupini Heutink International. V želji ustreči naraščajočemu interesu po šolanju doma, so razvili nov nabor izdelkov. Pri tem so sodelovali z ekipo, ki stoji za podjetjem Educo in je specializirana za vrtčevske igrače, ki spodbujajo praktično učenje skozi igro. Izdelke Toys for Life lahko razdelimo v 3 kategorije: matematika, jezik razvoj motorike.

  O Heutink International:

  Heutink že več kot stoletje v izobraževalne pripomočke vnaša rokodelstvo in kakovost. Podjetje izdeluje vrhunske izdelke za vrtce in osnovne šole, ki so usmerjeni v praktično učenje. Skupaj z ekipo pedagoških strokovnjakov podjetje Heutink razvija tradicionalne in inovativne izdelke, s katerimi na podlagi mednarodno potrjenega kurikuluma in učnih ciljev podpira otrokov iz igre izhajajoč razvoj. Nizozemsko družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1911, danes pa je na čelu Heutink Group, multinacionalnega podjetja za distribucijo in proizvodnjo, že tretja generacija. Izdelke proizvajajo v lastnih tovarnah na Nizozemskem, Šrilanki in na Kitajskem, pri čemer zagovarjajo kakovostno rokodelstvo, trajnost in okoljsko in družbeno odgovornost. Produkti so izdelani in trajnostnih surovin, kot je les iz evropskih gozdov ali črnila in barve na vodni osnovi, in ustrezajo zahtevam številnih strogih varnostnih regulativ, vključno z EN71 in ASTM. Izdelki so narejeni tako, da lahko vzdržijo več let uporabe v vrtcih in šolah.

  Pod dežnik skupine Heutink spadajo tudi znamke, ki jim zaupajo izobraževalne ustanove vsepovsod po svetu, kot so na primer Educo, Jegro ali Nienhuis Montessori. Skupina tudi skrbi za distribucijo GAM Montessori pripomočkov, ki je – poleg njihove lastne znamke Nienhuis – eno od dveh evropskih podjetij, katerih izdelki sledijo načrtu Association Montessori Internationale (AMI) in so potrjeni z njihove strani.