Waldorf family: Adventna plošča

39,70

Ta umetniško ilustrirana lesena adventna plošča popelje otroke in odrasle na potovanje – v središče, proti svetlobi in praznovanju božiča ali zimskega solsticija. Ilustracija prikazuje zimo z njenimi živalmi in ljudmi – a bolj kot to nam daje prostor za razmišljanje o kamenju pod našimi nogami in rastlinah okoli nas. Vsak teden sprejme nov element, minerale, kamnine in kosti, nato rastline, sledijo živali in nato ljudje.

Ploščo uporabite kot središče mize: majhno leseno Mati Marijo lahko vsak dan premaknete bližje sredini ali pa na njej preprosto prižgete čajno svečko (ali majhno Grimmovo svečko).

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: WINW-WW-2020
  • Znamka: Waldorf Family
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Mere: cca. 30 cm
  • Material: vezan les s FSC certifikatom.
  • Oblikovano in narejeno v Veliki Britaniji.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.

   O Waldorf Family: 

  Waldorf Family je srčna družinska delavnica, ki jo je oživela ilustratorka in waldorfska mati Stephanie Green. Njeno delo, s prelivajočimi se svetlimi barvami, slavi in ujame čarobnost sveta okoli nas, kot dabi gledali skozi otroške oči. Njene učne igrače, ki jih navdihujeta narava in waldorfski način sezonskega življenja in takega za dušo, zagotavljajo čudovito ravnovesje uporabnosti, umetniškega oblikovanja in trajnosti. Waldorf Family uporablja okolju prijazne materiale in popolnoma nič plastike.