Waldorf family: Jesenska plošča

39,70

Praznujte letne čase na waldorfski način s to čudovito sezonsko ploščo, z ročno narisano umetnino, natisnjeno neposredno na les. Popolna za okrasitev mize ali okenske police: ali pa, da postane umetnina za dušo v središču vaše mize, prostor za svečo in center pozornosti. Povezovanje z letnimi časi je lahko zelo spodbudna izkušnja. Namizne plošče Waldorf družine so čudoviti dodatki za vsak dom, ki prinesejo tudi fizični predmet, z zavestnim razmislekom o dnevih naših otrok. Jesen prinese s seboj umirjanje, ki nam pomaga najti moč, da prebrodimo notranje potovanje, ki nas čaka pozimi. Jesenska plošča odraža spremembe v naravnem svetu, slavi čudovite tople barve in preobrazbe pri rastlinah ter pripravljenost živali na zimo, medtem ko potujemo skozi jesenska praznovanja, proti noči čarovnic in kresni noči, enakonočju in Samhainu. Ilustracija prikazuje jesen z živalicami in ljudmi – a bolj kot na to, nas nežno spominja na kamne pod našimi nogami in rastline okoli nas, ko pozdravljamo jesensko krepilno energijo.

Dostava: 2-5 dni

 

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: AUTUMNW-WW-2020
  • Znamka: Waldorf Family
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Mere: cca. 30 cm
  • Material: vezan les s FSC certifikatom.
  • Oblikovano in narejeno v Veliki Britaniji.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.

   O Waldorf Family: 

  Waldorf Family je srčna družinska delavnica, ki jo je oživela ilustratorka in waldorfska mati Stephanie Green. Njeno delo, s prelivajočimi se svetlimi barvami, slavi in ujame čarobnost sveta okoli nas, kot dabi gledali skozi otroške oči. Njene učne igrače, ki jih navdihujeta narava in waldorfski način sezonskega življenja in takega za dušo, zagotavljajo čudovito ravnovesje uporabnosti, umetniškega oblikovanja in trajnosti. Waldorf Family uporablja okolju prijazne materiale in popolnoma nič plastike.