Waldorfski obroč: Jantarjeva sveča iz čebeljega voska (10 %)

14.95

Obeležite rojstne dneve ter druge male in velike priložnosti, tako da na slavnostnem obroču prižgete svečo. Družinskih src ne bo pogrel le njen plamen, pač pa tudi neverjeten vonj po čebeljem vosku, ki bo napolnil prostor. Paket vsebuje 20 sveč.

Iz varnostnih razlogov priporočamo, da pri svečkah vedno uporabite pripadajoči svečnik.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla: 05222
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 14+
  • Pozor! Izdelek ni igrača! Namenjen je za dekoracijo, uporabljajo ga lahko starši in ni primeren za igro!
  • Varnostno opozorilo: Goreče sveče naj ne bodo na prepihu. Nikoli ne pustite sveče goreti brez nadzora. 
  • Združljiv z Grimm’s slavnostnim obročem. Iz varnostnih razlogov svečo vedno uporabljajte skupaj s kompatibilnim svečnikom.
  • Mere: cca. 10 cm
  • Sestavine: 10% čebeljega voska, 90% parafina
  • Paket vsebuje 20 sveč.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdarskih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   O Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča možnosti igranja kolikor se le da odprte, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš začetni izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.