Wee Gallery: Organska igralna podloga (Safari)

105,00

Ta obojestranska igralna podloga, izdelana iz organskega bombaža, na eni strani prikazuje safari živali v tipičnem navihanem stil Wee Gallery ilustracij, na drugi strani pa jo prekriva čudovit vzorec. Je krasen in priročen kos, ki ga lahko dodamo v otroško sobico, obenem pa tudi odličen način za spodbujanje otrokovega vidnega in kognitivnega razvoja v prvih mesecih, ko se igra na tleh.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: WG864
  • Znamka: Wee Gallery
  • Velikost: premer = cca. 1 m
  • Material in nega: prevleka je iz dvojne plasti  GOTS-certificiranega organskega muslin bombaža, zato je izjemno mehka, Oexo-Text polnilo pa omogoča strojno pranje.
  • Pride v vrečki z vrvico

  Izdelek je oblikovan v ZDA (ročne ilustracije), natisnjen pa na Kitajskem. Proizvajalec je certificiran po standardu ISO 9001. Vsi izdelki Wee Gallery, vključno s knjigami in karticami, so narejeni z mislijo na varnost in trajnostno vzdržljivost.

  O Wee Gallery: 

  Wee Gallery se je – tako kot mnogo čudovitih stvari – razvil iz konjička, s katerim sta se ukvarjala zakonca Dave in Surya Pinto. Po poklicu sta grafična oblikovalka in učitelj, zato sta želela oblikovati igrače in dodatke, ki bodo pritegnili starše, ki jim je pomembna estetika in dizajn, hkrati pa bodo tudi blagodejno prispevali k zgodnjemu razvoju otroka. Danes so po vsem svetu poznani po svojih igrivo ilustriranih, skoraj izključno črno-belih izdelkih, ki najmlajše navdušujejo in prispevajo k njihovem razvoju, skozi leta pa igrače rastejo skupaj z malčki. Preberite več o Wee Gallery ali preverite celoten nabor njihovih izdelkov v naši trgovini.

  Dodatne informacije

  Teža 1 kg