Yellow Door: Raziskujmo Odtise v gozdu (senzorični kamenčki za igro)

28.95

Ta set privlačnih gozdnih odtisov je odličen za otroke, ki želijo začeti raziskovati gozd! Vsak sklop vključuje odtise lisic, veveric, zajcev, žab, jelenov, piščancev, sov in miši. Odtisne kamne lahko razvrstimo po kategorijah, kot so domovi, perje, kremplji in prehrana. Otroci lahko svoje ugotovitve zabeležijo z drgnjenjem, kamenčke lahko odtisnejo v plastelin ali preprosto raziskujejo, kaj še lahko izvedo o posamezni živali. Po končanem delu lahko otroci odtise dobro očistijo z milom in vodo pred novo gozdno pustolovščino.

Odtisi stopal so narejeni iz edinstvene mešanice kamnov in so dovolj robustni, da jih lahko uporabljamo v zgodnjih letih, tako znotraj kot na prostem.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

   • Številka artikla: YD1072
   • Znamka: Yellow Door Education
   • Priporočena starost iz strani proizvajalca: 24 mesecev +
   • Vsebuje 8 kamenčkov z odtisi živali na eni strani in živalicami na drugi strani (mere cca 80mm).
   • Material: kamen in smola
   • Vzdržljivo za zunanjo uporabo, tudi v blatnih kuhinjah.
   • Narejeno na Kitajskem.

  O Yellow Door:

  Yellow Door je majhno podjetje s sedežem v Cambridge-u, specializirano za izobraževalna gradiva v zgodnjih letih. Igra je v središču vsega, kar počnejo. Kot založniki nagrajenih več-senzoričnih virov verjamejo, da je pomoč staršem in vzgojiteljem v jezikovno bogatih igralnih okoljih najboljša stvar, ki jo lahko skupaj naredimo za izboljšanje učenja otrok, njihovega dobrega počutja in njihovega prihodnjega uspeha. S poudarkom na senzornem učenju in raziskovanju na prostem ponujajo čudovite otipljive vire za male raziskovalce. Njihovi materiali so edinstveni v svetu naravnih igrač, saj večinoma uporabljajo materiale na osnovi kamna, ki ponujajo drugačno senzorično izkušnjo in so trpežni za igro na prostem.

  Morda vam bo prav tako všeč…