Barion Pixel

Znamke: Oli & Carol

Igrače iz 100% naravnega kavčuka. Oli & Carol je mlado in sveže podjetje iz Barcelone, ki sta ga pred nekaj leti ustanovili energetični in ustvarjalni sestri Olimpia in Carolina. Ustvarjata ljubke »vintage« naravne otroške igrače iz 100% naravnega kavčuka, ki najmlajšim ponujajo bogato senzorično izkušnjo. Izdelki Oli & Carol so ročno narejeni iz čistega lateksa, pridobljenega iz kavčukovca, so ekološki in bio-razgradljivi. Igrače so idealne za kopalno kad, saj so brez vsakršnih lukenj in so tako popolnoma higienske, ter ni skrbi, da bi se znotraj igrač zaradi vlage začela delati plesen. Izdelki so ročno poslikani z barvili za hrano in ne vsebujejo polivinila (PVC), bisfenola A (BPA), ftalatov ter nitrosaminov in so zato nestrupene in popolnoma varne.

Proizvajalčev cilj ni le zdrava rast otrokovih zob,  in zabavna izkušnja v kopalnici, ampak se zelo resno ukvarja tudi s prihodnostjo naših otrok in planeta. Z zadnjima dvema kolekcijama na primer (Sadje & Zelenjava in H2Origami) širi ozaveščenost o pomembnosti zgodnjega zdravega prehranjevanja in o prihodnosti oceanov in morskih živali. Z vsakim prodanim izdelkom pa spodbujajo tudi šolanje otrok v Indiji ter organizacijo Oceana.

Igrače Oli & Carol so oblikovane v Barceloni, izdelane pa v Maroku. Vsi njihovi izdelki imajo certifikate EN71, ASTM in Reach. Ker so vse igrače izdelane ročno lahko pride do majhnih odstopanj v obliki ali v barvi, kar pa je v takih primerih normalno.

[zass_woo_products_slider ids=”3302, 3363, 3356, 3359, 3366, 3303″]

Oglejte si in izbirajte med našo celotno paleto izdelkov Oli & Carol. Če si želite ogledati tudi druge izdelke te blagovne znamke, obiščite njihovo spletno stran. V kolikor si zelo želite izdelek, ki ga trenutno nimamo na zalogi, nas kontaktirajte in vse bomo naredili, da vam bomo pomagali.