Akcija!

Bajo: Črna & naravna sestavljanka Džungla

33.50 29.00

Če si zaželim je lahko sestavljanka; lahko pa so tudi živali! Ta lepo oblikovan in inovativen komplet Bajo iz temnega in naravnega lesa je vsestranska igrača: gre za nekoliko bolj napredno sestavljanko za starejše otroke, vendar se lahko spremeni tudi v niz majhnih lesenih živali, ki so čudovit dodatek vsaki igri. Izredno priljubljena v naši trgovini!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 97470
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: prib. 17 x 24 x 1,5 cm
  • Obojestransko; komplet vsebuje 11 kosov.
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.