Znamka: Bajo

Znamke Bajo ne ljubimo le zaradi lepo oblikovanih in poučnih igrač, ki otroke spodbujajo k učenju, ampak nas je očarala tudi osebna zgodba podjetja, zato je to ena naših najljubših blagovnih znamk. Tudi če imajo njihove igrače najsodobnejši videz, še vedno imajo nekakšen pridih zgodovine, zaradi česar smo resnično prepričani, da niso narejene samo za našega sina, ampak tudi za prihodnje generacije.

Bajo je družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces ustvarjanja igrač in na stotine uspešnih modelov igrač. Podobno kot mnoge naše blagovne znamke pripisujejo velik pomen tudi ekološki in trajnostni proizvodnji: Bajo uporablja le najkakovostnejši les iz nadzorovanega gospodarjenja z gozdovi ter najvarnejše, naravne, ne toksične barve in olja za ustvarjanje svoje čudovite, kakovostne lesene igrače.

Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, ki iščejo aplikacije za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli ustvarjajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje.

Igrače Baho izpolnjujejo varnostni standard EU (EN71) in norme ASTM. Skrbno izbirajo kakovostne materiale od certificiranih lokalnih dobaviteljev, ki spoštujejo evropske standarde ekološko trajnostne lesne proizvodnje. Vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost končnega izdelka.

Oglejte si in kupite našo celotno ponudbo Bajo izdelkov. Če vas zanima celotna ponudba podjetja, obiščite tudi njihovo spletno stran. Če vas zanima nekaj, kar trenutno nimamo na zalogi, ne oklevajte, kontaktirajte nas, mi pa vam bomo poskušali pomagati!