Bajo: Dirkalni avto (srebrn)

20.00

Ta čudovito ročno izdelan dirkalni avto v bleščečem srebru, ki dirka z gumjastimi kolesi, bo oboževal vsak malček! Avto je ravno prave velikosti, da ga lahko otroci z lahkoto primejo, ter ga vodijo ob sebi ali pa ga porinejo na lastno pot. Brum brum!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 41230S
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 1+
  • Mere: približno 18 x 9 x 6 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.