Bajo: Galapaški rak (vlečna igrača)

33,50

Če pogledate te igrače za vleko, boste morda pomislili, da je Bajo pozabil izdelati kolesa, vendar so to dejansko znova izumili z uporabo nekonvencionalne trikotne oblike! To so storili, da bi predstavili številne načine, na katere se ta bitja nemoteno premikajo po ekosistemih in dali igrači gibanje, ki je presenetljivo, igrivo in še vedno učinkovito. Za malčka, ki eksperimentira in se uči sheme vrtenja, je to razburljiva igrača za vlečenje! Poleg vrtečih oči, ki se premikajo v harmoniji, je tudi neverjetno čudovita!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 28110
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: 19,5 x 12 x 6,5 cm
  • Material: platanin les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke, mlajše od 18 mesecev. Dolga vrvica. Nevarnost zadavitve.
  • Izdelano na Poljskem.

  Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

  Nekaj besed o Bajo:                                  

  Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.

  Morda vam bo prav tako všeč…