Bajo: Mendelson sestavljanka

32.00

Set 15 lesenih figur je pravzaprav stimulativna igra iskanja ravnovesja, ki bo izzvala otroke in odrasle. Našli boste tisoče načinov za igro z malimi lesenimi možički: postavite jih na noge ali na glavo in sestavite človeško piramido ali stolp; sestavite vzorce; uporabite jih kot matematično igračo in z njimi štejte; ali jih skupaj z drugimi sestavljankami in figuricami preprosto vključite v domišljijsko igro .

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 97520
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+
  • Mere: velikost paketa cca. 20 x 20 x 3,5 cm. Akrobati merijo cca. 7 x 8 cm vsak.
  • Set vsebuje 15 kosov.
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.