Bajo: Metulj (naraven)

18.50

Malčki bodo uživali ob vrtenju kroglic na tem čudovitem metulju in ga bodo veselo kotalili po tleh. To je tudi na otip čudovita zgodnja igračka z bogatimi vzorci pravega lesa.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 12420
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 1+
  • Mere: prib. 14 x 11 x 4 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno pregledan, da se zagotovi kakovost končnega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo  ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.