Bajo: Paleo sestavljanka triceratops

32.00

Vsi otroci imajo fazo, ko obožujejo dinozavre! Ta nova sestavljanka Bajo je odlična zanje. Otroci lahko 5 kosov vzamejo iz table in ustvarijo 3D dinozavra, ki bo stal pokonci. Mala figura je dovolj stabilna, da jo lahko vključimo tudi v domišljijsko igro.

Namig: Zakaj ne bi ustvarili krasne senzorične igre in delov sestavljanke zakopali v škatlo s peskom, kinetičnim peskom ali z moko ter dovolili otroku, da se prelevi v arheologa na lovu za fosili?

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 79140
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev +
  • Mere: cca. 20 x 20 x 1 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.