Bajo: Satovje (komplet lesenih kock)

40.00

Čebele so ena najpomembnejših bitij na Zemlji. Zahvaljujoč njihovemu delu kot opraševalci imamo veliko rastlin, zelenjave in sadja. Vsaka od njih ima v panju posebno vlogo. Sodelovati morajo, da preživijo, ostanejo varne in zdrave. Satovje je komplet 30 lesenih kock, ki predstavljajo genialnost čebelje družine. Šestkotne kocke ne učijo le, kako je satovje zgrajeno, ampak so tudi vrata v fantastično vesolje čebel očem skrito v panju. Bloki imajo različne barve in odtise, ki predstavljajo med, čebele delavke, jajca, ličinke in matico. Bloki se lahko uporabljajo za poustvarjanje življenja in delovanja čebel. Lahko postanete čebelar in gradite svoje konstrukcije, skrbite za matico ali hranite jajca. Kocke lahko uporabite tudi za gradnjo konstrukcij, da preizkusite vašo prostorsko domišljijo.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 97580
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: prib. 13,5 x 14 x 15 cm
  • Material: bukov in javorjev les
  • Komplet vsebuje: 30kosov
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

  Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

  Nekaj besed o Bajo:                                  

  Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.

  Morda vam bo prav tako všeč…