Bajo: Vstavljanka Metulj

39,90

Obožujemo igrače, ki predstavljajo raznolikost življenja na našem planetu in vzbujajo zanimanje za naravni svet že od malih nog. In ta Bajo igrača, ki ponazarja nekatere vrste metuljev širom sveta, počne prav to! Spodbuja spretnost prepoznavanja razlik in opazovanja detajlov, ki jih je na prvi pogled težko najti. Igrača izboljšuje otrokov motorični razvoj in sposobnost prepoznavanja in usklajevanja pravilnih oblik. Za razliko od večine drugih so pri tej sestavljanki oblike simetrične, posamezna stran vsakega metulja pa se lahko precej razlikuje, kot pri pravih žuželkah.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: 97360
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 18 mesecev+
  • Mere: približno 26,5 x 16,5 x 2,5  cm
  • Komplet vsebuje 9 kosov: 8 metuljev in podlogo. Obojestranska poslikava predstavlja 16 vrst metuljev.
  • Material: podloga iz bukovega lesa (debelina 18 mm), kiti iz javorjevega lesa (13 mm)
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!
  • Izdelano na Poljskem.

  Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

  Nekaj besed o Bajo:                                  

  Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.

  Morda vam bo prav tako všeč…

  Bajo: Sestavljanka Ovca
  25,50
  %