Bajo: Sestavljanka Oblike

25.00

Lepo narejen razvrščevalec oblik po zgledu Montessori vzgoje, ki malčkom pomaga pri razumevanju oblik in barv, hkrati pa izboljša njihove fine motorične sposobnosti. Čvrsti ročaji omogočajo enostaven prijem tudi najmanjšim rokicam.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: 44750
  • Znamka: Bajo
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 2+
  • Mere: prib. 35 x 11 x 6 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Izdelki Bajo so izdelani iz skrbno izbranega FSC certificiranega lesa in vsak izdelek je ročno preverjen, da se zagotovi kakovost zaključenega izdelka. Vse njihove igrače so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71).

Nekaj besed o Bajo:                                  

Bajo je poljsko družinsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo, ki ga je ustanovil Wojciech Bajor, akademski arhitekt in scenograf. Tovarna, ki se nahaja v slikoviti regiji ob vznožju poljskih Karpatov, je v zadnjem četrt stoletja uvedla trajnostne rešitve za proces izdelovanja igrač in ustvarila na stotine uspešnih modelov igrač. Bajo igrače se pogosto uporabljajo tudi kot pedagoški pripomočki v vrtcih, in sicer za izobraževalne in rehabilitacijske namene. Pametna mehanika, živahne barve in inovativni modeli vzpodbujajo domišljijo in navdušujejo otroke, starše in vzgojitelje. Preberite več o Bajo ali si oglejte našo celotno ponudbo izdelkov Bajo.