Barvice Stabilo Woody 3 v 1 (18 barv)

46.15

Woodies so najbolj vsestranski barvni svinčniki, kar si jih lahko predstavljate! So majhni in se lepo prilegajo v majhnim rokam, zaradi česar so popolni prvi svinčniki za nove umetnike,  z njimi pa radi ustvarjajo tudi starejši otroci in celo odrasli. Delujejo tudi kot voščene barvice, saj imajo intenzivno barvo na mnogih površinah, kot so steklo ali kamen. Če se čez risbe sprehodimo s čopičem, pa postanejo akvareli.  Dobra novica pa je tudi to, da se enostavno obrišejo iz gladkih površin!

Večji set vsebuje 18 barv (tudi srebrno, zlato in rožnato), šilček in čopič.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku: 

  • Številka artikla: SCH-880/18-3
  • Znamka: Stabilo
  • Komplet vsebuje 18 barvnih svinčnikov, šilček in čopič
  • Barve v tem kompletu: rdeča, oranžna, rumena, temno zelena, svetlo zelena, temno modra, svetlo modra, rožnata, rjava in črna.
  • Material (zunanjost): FSC certificiran les
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 3+. Majhni delci – kot je zlomljena konica – lahko pomeni nevarnost zadušitve!
  • Opozorilo: Upoštevajte, da čeprav svinčniki koži niso nevarni, niso kozmetični izdelek, zato jih ne uporabljajte kot takega!

Najljubše Malemu Medvedku :

Stabilo je veliko podjetje, njihove produkte lahko najdete na mnogih prodajnih mestih! Torej, zakaj smo se odločili, da bomo ta izdelek vključili v našo ponudbo? No, prvič, ker ta izdelek ni tako široko dostopen, in drugič, ker je preprosto BRILIJANTEN! Pravzaprav je to eden izmed najljubših ustvarjalnih pripomočkov našega sina!

Torej, kaj imamo radi pri izdelkih Stabilu Woody? No, so robustni, zato jih lahko zlahka zgrabijo tudi majhne roke. Pravzaprav je to najboljša začetna barvica, ki smo ga do sedaj našli! Držalo barvice je debelo (10 mm!), mehko in gladko, skoraj podobno voščenki, barve pa so resnično žive in intenzivne! Barvni del vsebuje toliko barve kot osem standardnih barvnih svinčnikov! Tako je bogata, da jo lahko uporabite tudi na kartonu, črnem papirju, steklu ali na kamnu. (Pravzaprav jih radi uporabimo, da na primer naredimo zgodbe narisane na kamnu!) In nenazadnje se lepo združijo z vodo: uporabite jo s čopičem in malo vode, lahko pa vsako risbo spremenite v akvarelno sliko. To je neverjetno vznemirljivo in kakovostno ustvarjalno doživetje za naše najmlajše! Če naša ocena še vedno ne zadošča dovolj, pojdite in preverite uradno stran, ki vam ponuja dodatne ideje! Zelo priporočamo!