Billes & Co: Metulj škatla (z velikanskimi frnikolami)

29.00

Včasih nam najmanjše stvari prinesejo največ veselja v naša življenja. Billes & Co seti frnikol so ročno izbrani in aranžirani v tematske kolekcije, da še bolj poudarijo lepoto frnikol – ene najstarejših igrač na svetu! Izgledajo skoraj kot umetniško delo! Seveda pa obljubljajo tudi ogromno zabavnih iger in otroških spominov! Zbiraj, aranžiraj jih ali jih uporabi za dirke s frnikolami, ali pa ustvari čisto svojo glasbo v kombinaciji z Auris Ksilofonom – možnosti je nešteto!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: BOX-08
  • Znamka: Billes & Co.
  • Material: steklo, 100% eko-prijazno pakiranje.
  • Škatla vsebuje 52 frnikol: 48 frnikol (16mm), 4 velikanske frnikole (22-25mm).
  • Mere pakiranja: 10 x 18 x 3cm.
  • Prosimo upoštevajte, da so frnikole unikatne. Vzorci se lahko razlikujejo, vsaka frnikola je unikat.
  • Priporočljiva starost: 3+
    Pozor: Majhni delci lahko predstavljajo nevarnost zadušitve. Ni primerno za otroke do 3. leta.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da izdelek pred prvo uporabo obrišete z mokro krpo.

O Billes & Co:

Pri Malih nog naokrog obožujemo artikle, ki imajo moč, da nas zopet popeljejo v otroške dni! Pred kratkim smo prišli do spoznanja, da imajo te čarobne stvari več skupnih lastnosti: so majhne in preproste, pa vendar prečudovite. Spominjajo nas na nekaj, kar smo kot otroci instinktivno poznali: lepoto, ki je skrita v najmanjših kotičkih sveta. V unikatno-oblikovanem kamenčku poleg morja, v živih barvah, ki se odsevajo od malega hrošča, mavrična vrtavka, ki premaguje silo težnosti ali pa majhne frnikole, ki v sebi nosijo cele svetove in zgodbe.

Billes & Co je majhna francoska delavnica, ki se trudi ohraniti takšne otroške sentimente: fascinacijo nad čudovitimi malimi objekti, njihovimi barvami, teksturami, interakcijo z našimi čutili, domišljijo in čustva. Claire in Manu izbereta najlepše frnikole na svetu, jim ročno dodata nekaj detajlov in jih aranžirata v čudovito, tematsko kolekcijo s svojimi ilustracijami. Izgledajo skoraj kot umetniško delo! Seveda pa se Billes & Co ne trudi ohraniti samo lepote ampak tudi naš svet: zato je vsaka škatla ročno narejena iz kartona in recikliranega (ali takšnega, ki se ga lahko reciklira) barvnega papirja. Njihove škatle zakladov so 100% razgradljive.

Morda vam bo prav tako všeč…