Djeco: Čarobna škatlica za zobke

6,90

Proslavite očarljiv mejnik z Djeco’s škatlico za zobke, čarobnim spominkom, ki ne bo hranil le teh dragocenih mlečnih zobkov, temveč tudi spomine in vznemirjenje teh posebnih trenutkov. Ko prvi zobek izpade, pomeni pomemben korak k naslednji razvojni stopnji vašega otroka in ta posebna škatlica je tukaj, da sprejme čarobnost tega potovanja. Z mesečino obsijano srebrno miško in utripajočo zvezdasto palico nas zobna škatlica spomni na nedolžnost in veselje v otrokovem življenju ter na neverjeten čudež, ki ga občutijo ob obisku zobne vile.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DD03443
  • Znamka: Djeco
  • Dekorativni predmet.
  • Mere: 6 x 4 x 3 cm
  • Material: oblikovan bambus
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!

  Morda vam bo prav tako všeč…