Djeco: Magnimo živali – leseni magneti

19,90

42 lesenih magnetov z ljubkimi živalskimi ilustracijami. Hitro bodo našli pot do hladilnikov ali magnetnih tabel, odlični pa so tudi za urjenje fine motorike – tako kot nalepke, le da lahko magnete uporabimo večkrat! Uporabite jih za širjenje besednjaka, igre razvrščanja, pripovedovanje zgodb ali za karkoli drugega, kar vam pride na misel! Odlično za rabo doma ali v vrtcih.

Dostava: 2-5 dni

 

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ03124
  • Znamka: Djeco
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 24 mesecev+
  • Material: les z magnetno hrbtno stranjo. Grafike so aplicirane s termičnim procesom, niso narisane, zato se ne bodo okrušile ali zbledele.
  • V škatli z magnetno zaporo, da lahko po igri vse lično pospravite.
  • Vsebuje 42 kosov različnih velikosti
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.
  • OPOZORILO: Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. V primeru zaužitja magnetnih delov pokličite zdravnika.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!