Djeco: Mix & Match magneti na živali

16.90

24 lesenih magnetov – a kako iz njih sestavimo živali? Naj otroci poiščejo, kateri koščki pašejo skupaj in sestavijo 12 različnih divjih živali. Komplet pa ponuja tudi priložnost za smeh: žirafina glava z  račjimi stopali ali pingvin s črtastimi nogami? Zakaj pa ne! Pri sestavljanju norih bitij ni meja! Magneti so – tako kot nalepke, le da jih lahko uporabimo večkrat – odlični za fino motoriko. Uporabi jih na magnetni tabli ali kar na hladilniku, naj se malček igra, medtem ko kuhaš.

Namig: Za še več zabave in za nekoliko težji izziv preizkusi Djeco set Nore živali, kjer moraš žival sestaviti iz treh magnetov.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ03111
  • Znamka: Djeco
  • Priporočena starost po mnenju proizvajalca: 24 mesecev+
  • Material: les z magnetno hrbtno stranjo. Grafike so aplicirane s termičnim procesom, niso narisane, zato se ne bodo okrušile ali zbledele.
  • V škatli z magnetno zaporo, da lahko po igri vse lično pospravite.
  • Vsebuje 24 kosov različnih velikosti

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!