Djeco: Pomagajmo živalim

20,90

Otroci v zgodnjem otroštvu še niso razvojno pripravljeni na učenje o zmagah ali porazih. Še vedno, pa imajo lahko koristi od družabne ali družabne igre – ne le zato, ker prinaša nekaj kakovostnega družinskega časa, ampak tudi zato, ker se otroci lahko naučijo menjati ali upoštevati pravila. Popolne prve družabne igre so vedno kooperativne, tako kot Djeco’s Pomagajmo živalim.

V tej igri igralci izmenično mečejo kocke, da bi živali korak za korakom spravili čez most in nazaj v iglu. Vsako potezo določa simbol na vrženi kocki. Vsakič, ko ta pristane na simbolu ‘ledene kocke’, je treba odstraniti en steber pod mostom. Pazite, da most ne pade, preden se vse živali varno vrnejo v iglu!

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08555
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 2,5 – 5 let.
  • Število igralcev: 2-4
  • Čas igre: 10 minut
  • Vsebuje 4 mehke vinilne živalske figurice, 3 dele okolja, 6 ledene kocke (stebri mostov), 1 kocka.
  • Slovenska navodila igre so priložena zraven, angleška so dostopna tukaj. 
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!