Djeco: Živali v akciji

20,90

Čas je za zabavo v džungli! Zgradite piramido, igrajte keglje, mečite in lovite…sprejmite te in številne druge majhne izzive, da osvojite medalje. Prva akcijska igra za otroke, ki ravnajo s predmeti in razvijajo svoje fine motorične sposobnosti.

Premišljeno zasnovana za otroke, stare 2,5 leta, Djecova paleta družabnih iger in iger s kartami ‘Little’ pomaga našim malčkom, da se navadijo na osnove iger, kot so pravila ali menjavanje. Zaradi njihove starosti in ustreznosti spretnosti so čudovit uvod v svet družabnih iger in iger s kartami, ki prvim igralcem omogočajo, da se brez stresa vključijo v zabavo.

Dostava: 2-5 dni

 

Na zalogi

  Opis

  O izdelku: 

  • Številka artikla: DJ08557
  • Znamka: Djeco
  • Starost: 2,5 – 5 let.
  • Število igralcev: 2-4
  • Čas igre: 10 minut
  • Vsebuje: 6 mehkih vinilnih figuric živali, 20 akcijskih kart, 12 medalj s trakovi.
  • Slovenska navodila igre so priložena zraven, angleška najdete tukaj.
  • Oblikovano v Franciji, izdelano na Kitajskem.

  O Djeco:

  Pariški Djeco je leta 1954 ustanovila Véronique Michel-Dalès, ženska in mama, ki je bila pred svojim časom. Ime Djeco je navdihnil majhen geko – plazilec, ki naj bi prinašal srečo in ki je še vedno viden v logotipu podjetja. Takrat je Véronique ustvarila zmagovalne edukativne igre, ki so bile lepe in zabavne. Leta 1989 je njen sin, Frédéric, oživil družinsko podjetje in ga ponesel na višjo raven ter ustvaril Djeco vesolje, kot ga poznamo danes v več kot 60 državah po svetu. Čudovito ilustrirane lesene igrače zlahka prepoznamo po strasti do kakovosti, dizajna in varnosti: v naboru najdemo široko paleto igrač, sestavljank, družabnih iger in iger s kartami, ki so primerne za različne starosti. Leta 2007 pa so pri Djeco izdali novo linijo, ki je postala revolucija na trgu umetniškega ustvarjanja v industriji igrač. Ustvarili so zabavne in pisane otroške sete za ustvarjanje: vse od origami setov in risanja na blago do kompletov za DIY papirnate igrače. Danes francoska znamka še naprej izumlja in sodeluje z umetniki, da bi ustvarila igrače in igre, ki niso le poučne, ampak tudi otrokom privlačne!