Glückskäfer: Rezilo za testo

6,20

To Glückskäfer rezilo za testo je idealno za majhne roke, ki si želijo pomagati pri pripravi testenin ali peciva. Izdelek je varen za hrano, zato ni le popolna igrača za igro vlog, ali pa za domiselno peko z modelirno maso, ampak tudi za pravo delo v kuhinji!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 530553
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Material: les s certifikatom FSC
  • Mere: približno 15 cm v dolžino
  • Vzdrževanje: operite s toplo vodo in milom ter takoj posušite. Ne perite artikla v pomivalnem stroju.
  • OPOZORILA! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Uporabljati se sme samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Kuhinjski pripomočki  v otroški velikosti so primerni za pripravo hrane, zato so kot nalašč ne le za domišljijsko igro, ampak tudi za čisto pravo delo!

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.