Glückskäfer: Modelčki za piškote Živali

9,00

Otroci bodo s temi ljubkimi in praktičnimi mini šablonami uživali v pripravljanju svojih najljubših piškotov – najsibo le pri igri, ali pa zares, saj so šablone varne za uporabo tudi pri pravem kuhanju. Set vključuje slona, konja, sedečega zajčka, prašiča, metulja in majhno ptičico.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 531659
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Material: nerjaveče jeklo
  • Mere: vsaka šablona meri približno 3-6 cm
  • Vzdrževanje: Očistite artikel takoj in po vsaki uporabi. Operite s toplo vodo in milom ter takoj posušite. Ne perite artikla v pomivalnem stroju.

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). Kuhinjski pripomočki  v otroški velikosti so primerni za pripravo hrane, zato so kot nalašč ne le za domišljijsko igro, ampak tudi za čisto pravo delo!

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.