Glückskäfer: Smetišnica (rdeča)

7,00

Otroci imajo veliko željo, da nas posnemajo in se počutijo koristne – zakaj jim ne bi dali pravih orodij (v otroških velikostih), kot je ta kovinska smetišnica, da nam bi pomagali pri vsakodnevnih hišnih opravilih? Temu lahko rečete igra ali pa delo, v vsakem primeru bodo malčki zagotovo našli resničen užitek v teh aktivnostih!

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 533024
  • Znamka: nic Toys / Glückskäfer
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Mere: približno 24 x 17 x 2 cm, teža 140 g
  • Material: Kovina
  • OPOZORILA! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Uporabljati se sme samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe.

  Igrače Glückskäfer so oblikovane v Nemčiji in izdelane v Evropi ali v majhni družinski delavnici v Bosni in so skladne z evropskimi direktivami o igračah (DIN EN 71). 

  O podjetju nic Toys and Glückskäfer:

  Nic Toys je prestižni nemški proizvajalec igrač, ki že 25 let predstavlja kakovost, varnost in ustvarjalnost. Izdelki blagovnih znamk nic, Walter, Bodo Hennig in Glückskäfer, ki so vse v lasti podjetja, so oblikovani z mislijo na razvoj otrok, etično in trajnostno. Linija Glückskäfer je še posebej dobro poznana v Waldorfskih in Montessori krogih, in sicer zaradi dveh edinstvenih značilnosti: v tej liniji lahko najdete čudovite mavrične igrače za odprto igro, ki sprožijo domišljijo in ustvarjalnost otrok, kot tudi dejansko orodje otroških velikosti, ki pomaga pri razvoju neodvisnosti že od zgodnjega začetka.