Grapat: Lola

86.00

Možnosti igranja z najnovejšim in največjim setom Grapat so zares neskončne! Lola, ki jo je navdihnila njuna hči in plutovinast zamašek, je osupljiva zbirka lesenih čaš. tulcev in cilindričnih  ‘Lola’ figuric v 12 različnih barvah in velikostih. Uporabite jih lahko za natikanje, razvrščanje, učenje matematike ali oblikovanje malega sveta igre, lahko pa tudi z njimi ustvarjate krasne zgodbe.

Dostva: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Mama medvedka priporoča:

Ni le zgodba v ozadju tega Grapat seta tisto, v kar sem čisto zaljubljena, ali njegova velikost (ta set vam bo zasedel celo polico!), pač pa predvsem njegov koncept. Natikanje malih Lol na srednje, da ustvarimo velike; skrivanje v cilindrih; odkrivanje vznemirljive razlike med čašami in tulci; natikanje na dolge vrvice in izdelovanje nenavadnih okraskov – set preprosto skriva ogromno navdušenja za male roke in igrive misli!

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 20-212
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Komplet vsebuje 12velikih (65 mm), 12 srednjih (45 mm) in 12 majhnih (20 mm) figuric Lola, 12 tulcev, 12 čaš in 12 polnih tulcev. Skupaj 72 kosov.
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

O podjetju Grapat:

Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.