Barion Pixel

Strastni smo do vseh naših znamk, toda če bi pri Malih nog naokrog morali izbrati eno, je Grapat zagotovo znamka, v katero smo čisto zaljubljeni. Ne samo zato, ker gre za majhen družinski projekt, ki je nastal po odhodu družine iz mesta z željo po življenju v naravnem okolju podeželja – torej nekako precej podoben scenarij našemu. Izdelke imamo radi tudi zato, ker imajo lesene igrače Grapat dušo in so narejene z globokim razumevanjem otroške igre. Prisrčen par, Casiana in Jordi, sta ustvarila svet čudovitih lesenih igrač, ki omogočajo, da se otroška igra popolnoma razcveti.

Za nepoznavalca morda Grapat izdelki na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo ustvarjalnost otrok in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.

Z uporabo izključno naravnega lesa iz domače Katalonije, ima Grapat v središču svoje ponudbe širok nabor lesenih figur (“Nin®”), pokrovčkov, obročkov, lončkov, skledic in raznih oblik, vse v naravno-navdihnjenih zemeljskih tonih, z vidnim vzorcem lesa. Vsi njihovi izdelki so narejeni z mislijo na varnost otrok in na varstvo okolja. Grapat je tudi en izmed naših dobaviteljev, ki je s svojo kampanijo #NOPLANETB uspel odstraniti vso plastiko iz svoje embalaže.

Če bi želeli izvedeti več o njihovi filizofiji igre, ali si ogledali njihovo celotno ponudbo, lahko obiščete spletno stran Grapat. Obožujemo tudi njihov profil na Instagramu, ki te ne zasvoji le zaradi svojih živahnih barv in očarljivih oblik, ampak tudi zaradi objav, ki ti dajo misliti.

Trenutno vam lahko ponudimo te izdelke Grapat. Zaradi velikega povpraševanja se lahko zgodi, da vašega najljubšega izdelka ne bo na zalogi. V takem primeru nas kontaktirajte in povejte, kaj si vaše srce želi, mi pa bomo ta izdelek vključili v naslenje naročilo.