Grapat: Nins® Tomten

34,75

Na prvi pogled ta set nudi waldorfsko igro s skupino gozdnih škratov. Čarovnija pa se ne konča tu. Če pogledate podrobneje, boste opazili lesene kovance za razvrščanje in štetje, ali pa gobe, panje in zelena, stožčasta drevesa, ki jih lahko uporabite na sezonski naravni mizi, ter v scenah za mali svet.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 18-196
  • Znamka: Grapat
  • Komplet vsebuje 6 figur (v višino merijo približno 7 cm), 18 majhnih pokrovčkov (premera 2 cm), 6 stožcev, 3 panje, 3 ognje in 6 gob (v različnih velikostih od 2,5 do 4 cm). Poleg pride tudi vrečka za shranjevanje iz blaga.
  • Priporočena starost proizvajalca: 3 leta+
  • Opozorilo: ta komplet vsebuje majhne dele, ki lahko predstavljajo tveganje zadušitve za majhne otroke. Prosimo, da upoštevate navodila proizvajalca in igrače ne dajete otrokom, mlajšim od 3 let.
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • Izdelano v Španiji.
  • OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.