Grapat: Srečno mesto

53,90

Zgradite svoje srečno mesto iz teh barvitih delcev, ki spominjajo na mestne zaklade. Grapat Srečno mesto je kraj, kjer lahko vsakdo doseže ograje stopnišč, kjer ljudje ne ves čas le tekajo naokoli in se ne pozabijo nasmehniti! Kjer je mesto eno samo igrišče… Grapatov novi komplet, sestavljen iz 40 kosov za sestavljanje, bo tvoje popolno srečno mesto. Je odličen dodatek k igralnim kompletom v malem svetu, k pripovedovanju zgodb, ustvarjanju umetnin s prostimi delci (“loose parts”) … kjer je lahko le nebo meja za odprto igro!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 23-246
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Komplet vsebuje 40 delcev (Figurice niso priložene!)
  • Mere: med 20 mm in 150 mm.
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.