Grapat: Velik zaklad

36.05

Ta komplet 20 naravnih lesenih zakladov je namenjen odkrivanju skozi igro in spodbujanju čutov. Vsak komplet vsebuje različne oblike, vključno s skodelicami, kroglicami, obročki, kockami, kovanci in valji z usnjenimi nitmi. Roke malčkov uživajo v raziskovanju oblik in spoznavanju, kako jih lahko skladajo med seboj. Ti leseni kosi lahko tvorijo del večje zbirke zakladov, če vključite druge primerne in zanimive materiale, kot so kovinski predmeti ali predmeti iz tkanine. Skrinje zakladov so pogosto povezane s hevristično igro, kjer malčki raziskujejo odnose med predmeti okoli sebe, tako, da jim je dovoljeno, da se z njimi svobodno igrajo.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 16-131
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 10 mesecev+
  • Komplet vsebuje 20 delov iz naravnega lesa različnih velikosti. Usnjene vrvice in vrečka za shranjevanje iz blaga, sta vključeni v komplet.
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.