Grapat: Zelen drobižek

11,35

Kateri zakladi se lahko skrijejo v tako majhen kotiček? Tisti, zaradi katerih se nasmehneš in ti je toplo pri srcu. Tisti, ki jih veter ne more odpihniti. Tisti, ki razumejo jezik, ki ga govoriš samo ti. Regratova lučka, ki izpolni želje. Kamen, ki je tako bel in okrogel, da se zdi kot luna sredi poletja. Školjka, ki sije, ker v sebi nosi ocean. Zob, ki si ga našel na obali in ga je zagotovo izgubil morski pes. Ali tvoj zob, ki ti je pravkar izpadel in od katerega se je tako težko posloviti. Hrošč, ki se res želi vrniti s sprehoda s tabo domov. Najmanjši ključ na svetu, ki odklepa vrata, ki jih poznaš samo ti. Vse to se lahko skrije v tako majhen kotiček, tako kot ti!

Na voljo v različnih barvah. Cena velja za kos.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 21-226
  • Znamka: Grapat
  • Set vsebuje lonček, v katerem je figurica. Na voljo v različnih barvah.
  • Priporočena starost proizvajalca: 18+ mesecev
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!
  • Izdelano v Španiji.

  Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

  O podjetju Grapat:

  Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.