Grapat: Žuželke

25.30

Najboljše igrače so vedno enostavne in nimajo navodil za uporabo – tako kot ta čudoviti set žuželk podjetja Grapat, ki vsebuje 6 pikapolonic, 6 polžev, in 6 mravelj. Živalice spominjajo otroke na male pošasti, in jih vabijo k igranju, in k ustvarjanju lastnih namišljenih scen. Elementi v kompletu nimajo popolnoma definirane oblike, kar omogoča otrokom, da lahko spremenijo te dele v vse, kar potrebujejo v svoji igri. Krasna nova Grapat igrača, ki jo popolnoma obožujemo!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 19-209
  • Znamka: Grapat
  • Priporočena starost proizvajalca: 3+
  • Opozorilo: Komplet vsebuje majhne dele, ki lahko predstavljajo tveganje zadušitve pri majhnih otrocih, zato prosimo, da igrače ne dajete otrokom, mlajšim od 3 let.
  • Komplet vsebuje 6 pikapolonic (premera 4 cm), 6 polžev (dolžine 5,2 cm) in 6 mravelj (dolžine 4,4 cm).
  • Material: bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Grapat so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

O podjetju Grapat:

Grapat je majhno družinsko podjetje iz Katalonije, ki je nastalo iz želje družine po odhodu iz mesta in po življenju v naravnem okolju podeželja. Podjetje išče navdih za svoje igrače v naravnem pristopu in v ideji, da otroci potrebujejo le nekaj osnovnih delov, da ustvarijo svoj domišljijski svet. V osrčju njihove ponudbe so preproste lesene figure, lončki, skodelice, razni deli in oblike v naravnih, sezonskih odtenkih. Za nepoznavalca morda na prvi pogled izgledajo celo preveč preprosto – največkrat si igranje z njimi predstavljamo le v obliki sortiranja ali ustvarjanja vzorcev. Če pa jih date v roke otroku, boste kmalu spoznali, kako čarobne so. Te igrače navdihujejo ustvarjalno in domišljijsko igro, ki lahko otroke za več ur popolnoma prevzame. Predstavljajte si jih, kot material za ustvarjanje, in ne kot klasične igrače, ki usmerjajo igro in ideje. Tako kot krede za risanje ali barve za slikanje, igrače Grapat navdihujejo otrokovo ustvarjalnost in svobodno izražajo njihov čudovit notranji svet.  Preberite več o blagovni znamki, ali si oglejte celotno ponudbo Grapat v naši trgovini.