Grimm’s: Lisa

29.00

Vdahnite življenje hišici za punčke s temi čudovito ročno izdelanimi Grimm’s lutkami. Roke in noge so upogljive, zato jih lahko vaš otrok postavi v kateri koli položaj, ki si ga zamisli: lutke lahko sedijo, ležijo in celo stojijo, saj imajo ravne podplate za večjo stabilnost. Združite jih z ostalimi Grimm’s lutkami in ustvarite pravo družinico, nato pa uživajte z našo čudovito hišico za punčke ali Grimm’s mobilno hišico.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 20071
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+
  • Opozorilo! Majhni delci lahko ob zaužitju pomenijo nevarnost zadušitve. Prosimo, da igrače ne date otrokom mlajšim od treh let.
  • Mere: višina približno 13 cm.
  • Material: uporabljeni le certificirani materiali v skladu z Oeko-Tex Standardi 100
  • Vzdrževanje: Lutko očistite samo z ročnim pranjem in bodite previdni in nežni pri umivanju obraza. Barve obraza so odporne na vodo, vendar lahko zbledijo.

Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

O proizvajalcu Grimm’s:

Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.