Grimm’s: Velika mavrica

78,95

Najbolj znamenita igrača Grimm’s in – vsaj po našem mnenju – tudi najbolj poznana in priljubljena naravna igrača, kar jih je kdaj bilo. Obstaja dober razlog, zakaj jo dandanes lahko opažate vsepovsod po družbenih omrežjih. In ne le zato, ker bo ta 12-delna mavrica najlepši kos v vaši igralnici, ampak predvsem zato, ker je resnično edinstvena igrača za odprto igro, ki jo boste otroci in odrasli uporabljali leta in leta in pri tem iznašli nešteto domiselnih načinov. Zgradite neverjetne skulpture, z loki postavite progo za lesene kroglice, postavite predore na železniški progi ali pripravite hišico za punčke – možnosti so resnično neskončne! Če igračo uporabite skupaj z drugimi raznolikimi materiali za sestavljanje in gradnjo (kot so kocke, deske ali polkrogi), pa se vam v magičnem malem svetu odpre še več priložnosti!

Lepota Grimm’s mavric se skriva v tem, da so naravne in izrezane ročno, s prostim očesom. Zato so pač različne – čisto vsak kos je drugačen in ima svoje lastnosti. Predlagamo, da preberete naš članek na to temo, preden postanete ponosni lastnik.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Mama medvedka priporoča: Resnično mislim, da je ta krasna mavrica kraljica vseh naravnih igrač, zato je ne morem NE uvrstiti med svoje najljubše igrače! To ni le resnično osupljiv kos, dekoracija katere koli sobe (in ne le igralnice), pač pa so možnosti igranja, ki nam jih ta izdelek ponuja, zares neskončne. To enostavno morate preizkusiti sami, če navedem samo nekaj primerov, kako jo lahko uporabimo, ji namreč naredim krivico. Če je igrača na vidnem mestu, resnično pritegne vsakega obiskovalca in vsak ima novo in zelo drugačno predstavo, kaj storiti z njo. Sicer pa je ta 12-delna mavrica precej velika in težka, zato je bolj priljubljena pri starejših otrocih. Če je vaš otrok mlajši, predlagamo, da najprej vzamete manjšo mavrico, s katero se bo v začetku lažje igral.

  O izdelku:

  • Številka artikla: 10670
  • Znamka: Grimm’s Spiel und Holz Design
  • Preizkušeno za varnost od 0 let naprej, vendar pa proizvajalec priporoča uporabo glede na razvojno stopnjo od 3 let naprej.
  • Mere: dolžina približno 36 cm, višina približno 17–18 cm. Set vsebuje 12 lokov.
  • Izdelek je izrezan iz enega kosa lipovega lesa (tako da je vsak primerek unikaten) in pobarvan z barvo na vodni osnovi.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu. Preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • Ne spreglejte: Pri novih izdelkih se lahko občasno sprostijo odvečni barvni pigmenti, zaradi česar se barva prenese na ostale predmete. Da barvo odstranite, priporočamo, da površino, ki se je umazala, obrišete z mokro krpo, ki ne pušča vlaken. Barve so nestrupeni premazi na vodni osnovi, ki so popolnoma neškodljivi in temeljito preizkušeni glede obstojnosti v stiku s slino. Slina nekaterih ljudi se sicer razlikuje od »običajne«, zato se lahko v teh pogojih barve prenašajo, a so madeži neškodljivi.
  • Izdelano v Bosni in Hercegovini.

  Izdelki proizvajalca Grimm’s so brez izjeme izdelani v Nemčiji in Bosni. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. To so znaki njihove kakovosti in dokaz, da v rokah držite unikatno in edinstveno igračo. Grimm’s uporablja najkakovostnejši jelšin, lipov, bukov in javorjev les iz trajnostnih gozdnih virov po Evropi (s certifikatom FSC). Izdelki so prelakirani samo z nestrupenimi barvami na vodnimi osnovi in / ali rastlinskimi oljnimi premazi. Vse njihove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). 

   

  O proizvajalcu Grimm’s:

  Če vam je svet naravnih igrač poznan, potem obstaja velika verjetnost, da nam podjetja Grimm’s Spiel und Holz Design in njihovega mavrično obarvanega sveta ni potrebno posebej predstavljati. So eden izmed najbolj poznanih in prestižnih proizvajalcev igrač, ki ponuja izjemno kakovostne naravne igrače za odprto igro. Gre za leta 1978 ustanovljeno trajnostno usmerjeno družinsko podjetje, ki izdeluje igrače ob vznožju Švabskih Alp v Nemčiji. Ne izstopajo le zaradi izredne kakovosti, pač pa tudi zaradi edinstvenega pogleda na igro. Njihov resnično čarobni svet waldorfsko navdahnjenih igrač pušča, kolikor se le da, odprte možnosti igranja, saj otrokom nočejo omejevati domišljije, pač pa jim želijo omogočiti, da jo razvijajo v nove, nepoznane smeri. Naš izbor Grimm’s igrač najdete tukaj.