Holztiger: Flamingo

7.30

Otroci lahko ustvarijo divji svet iz svoje domišljije z vsemi lesenimi živalmi Holztiger, vključno s tem čudovito ročno izdelanim, roza flamingom. Odlično za urice domiselnih iger ali kot pika na i naravni mizi ali polici v otroški sobi.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 80180
  • Znamka: Holztiger
  • Priporočena starost: 3+
  • Mere: približno 7,3 x 2 x 11,3 cm, teža 40 g
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Lesene figure Holztiger so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71). Ker so izdelki ročno narejeni iz lesa, se lahko med sabo nekoliko razlikujejo in imajo celo edinstvene oznake, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar dokazuje naravni izvor izdelkov.

O podjetju Holztiger:

Holztiger izdeluje eno izmed najbolj kakovostnih in najobsežnejših vrst lesenih živali na svetu. Lesene figure so v Evropi ročno izdelane iz trdega lesa, večinoma javorja in bukve. So mehko zaobljene in ročno brušene, kar jim daje satenasto gladki videz, ki je prijeten na otip. Pobarvane so z varno, netoksično akvarelno barvo v svetlih, vendar naravnih zemeljskih barvah in so zaključene z lakom, odpornim na slino. So trpežne in velike: odlična velikost za dojenčke, da jih lepo zgrabijo, prav tako pa so idealne za zlaganje. Te igrače, ki jih navdihuje Waldorfska vzgoja, se lepo združijo z lesenimi kockami ali pa so odličen dodatek k naravnim mizam ali dekoraciji otroških sob. Več o blagovni znamki lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno ponudbo Holztiger v naši trgovini.