Znamke: Holztiger

Holztiger je dobro poznana blagovna znamka nemškega podjetja Gollnest & Kiesel, enega največjih proizvajalcev lesenih igrač v Evropi. Lesene igrače Holztiger so ročno izdelane v Romuniji iz trdega lesa, pretežno iz javorja in bukve. Izdelki so mehko zaokroženi in ročno brušeni ter tako izredno prijetni na dotik. Pobarvani so z varno in nestrupeno barvo v svetlih naravnih in zemeljskih odtenkih, ki omogočajo, da je edinstven vzorec lesa pod barvo kljub temu viden. Vrhnji sloj vsebuje še naraven lak, ki je odporen na slino. Izdelki so trajni in dovolj veliki, da jih lahko malčki primejo, primerni pa so tudi za zlaganje. Naravni izgled in občutek lesa vzbudi povezanost z naravnim okoljem.

Te igrače, navdihnjene po Waldorfskemu načinu vzgoje, omogočajo otrokom, da s svojo čudovito domišljijo ustvarijo lasten čarobni svet in se za več ur potopijo v domišljijsko igro. Vsaka lesena žival in figura je izvrstna za samostojno igro, je pa tudi čudovit dodatek k vsakršni otroški igri. S časom pa lahko sestavite tudi svojo lastno kolekcijo. Odlično se ujemajo z lesenimi kockami, enkratne pa so tudi kot dodatek k naravi na mizi ali pa kot dekoracija v otroških prostorih.

Lesene figure podjetja Holztiger so skladne z Evropsko direktivo o varnosti igrač (DIN EN 71). Ker so izdelki ročno narejeni iz lesa, lahko pride do majhnih odstopanj med izdelki, saj ima lahko les različno strukturo in barvo, kar pa samo dokazuje njihov naraven izvor.

Oglejte si in izbirajte med našo celotno ponudbo izdelkov Holztiger. Ker so ti izdelki ročno narejeni, jih lahko vedno naročimo samo omejeno število, vendar pa se trduimo, da bi na zalogi imeli kar se da veliko število živali. V primeru, da vaše najljubše živali v določenem trenutnu ni na zalogi, nam to prosimo sporočite in preverili bomo možnost naročila točno določenega izdelka za vas.