Holztiger: Hlev

74.90

Ta majhen lesen skedenj je odličen dodatek za domišljijsko igro: lahko jo uporabite kot hišo za lutke, kot sedenj skupaj z majhno zbirko dvoriščnih živalic Holztiger, ali celo za vaše božične jaslice, pri čemer samo dodate zvezdo, ki je že vključena v paket. Samo dodajte nekaj čudovitih lesenih figur iz naše kolekcije in svoje otroke prepustite, da ustvarjajo s svojo domišljijo.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: 80348
  • Znamka: Holztiger
  • Priporočena starost: 3+
  • Mere: prib. 56 x 43.5 x 30 cm, teža 4.4 kg
  • Igračo sestavlja več posameznih delov, ki jih je potrebno ob prvi uporabi zložiti skupaj!
  • Material: les
  • Paket vsebuje tudi zvezdo, vendar brez ostalih figur, ki jih je mogoče naročiti posamezno.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete z vlažno krpo. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo!

Lesene figure Holztiger so skladne z evropskimi direktivami za igrače (DIN EN 71). Ker so izdelki ročno narejeni iz lesa, se lahko med sabo nekoliko razlikujejo in imajo celo edinstvene oznake, saj ima jedro lesa spreminjajoče se strukture in barve, kar dokazuje naravni izvor izdelkov.

O podjetju Holztiger:

Holztiger izdeluje eno izmed najbolj kakovostnih in najobsežnejših vrst lesenih živali na svetu. Lesene figure so v Evropi ročno izdelane iz trdega lesa, večinoma javorja in bukve. So mehko zaobljene in ročno brušene, kar jim daje satenasto gladki videz, ki je prijeten na otip. Pobarvani so z varno, netoksično akvarelno barvo v svetlih, vendar naravnih zemeljskih barvah in so zaključeni z lakom, odpornim na slino. So trpežni in veliki: odlična velikost za dojenčke, da jih lepo zgrabijo, prav tako pa so idealni za zlaganje. Te igrače, ki jih navdihuje Waldorfska vzgoja, se lepo združijo z lesenimi kockami ali pa so odličen dodatek k naravnim mizam ali dekoraciji otroških sob. Več o blagovni znamki lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno ponudbo Holztiger v naši trgovini.