Kitpas: Voščenke (Srednje,16 barv)

20,50

Te masleno gladke, živo obarvane voščenke Kitpas niso kot navadne barvice! Uporabite jih na papirju in raziščite čarovnijo akvarela, ko jim dodate vodo ali uporabite vodni čopič. Ali pa svobodno eksperimentirajte z njimi na katerikoli neporozni površini, kot je vaše okno ali ogledalo! Kitpas voščenke vas vabijo, da svojo ustvarjalnost dvignete na novo raven!

Ta komplet vsebuje 16 srednje velikih voščenk v barvi mavrice.

Nasvet: preizkusite voščenke z vodnim čopičem!

Pred uporabo se posvetujte s spodnjimi previdnostnimi ukrepi – ali vključenimi v paket.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: KM-16C
  • Znamka: Kitpas
  • Set vsebuje 16 voščenk srednje velikosti.
  • Voščenke merijo cca. 7,25 (dolžina) x 1 cm (premer)
  • Barve v kompletu:  bela, rožnata, rdeča, oranžna, bledo oranžna, rumena, rumeno-zelena, zelena, svetlo modra, modra, rjava, črna, kobalt modra, siva, temno rjava in vijola.
  • Materiali: Parafinski vosek in barvni pigment.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • Voščenke so izdelane na Japonskem, so skladne z regulativo EN71 in so popolnoma nestrupene.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

  POMEMBNO!

  Previdnostni ukrepi za zagotovitev, da bo risanje s Kitpasom barvita izkušnja:
  Upoštevajte, da risb na grobih, poroznih materialih, kot so table, stene, les, papir in pohištvo – NI mogoče izbrisati, čeprav lahko Kitpas voščenke izgledajo čudovito tudi na teh površinah. Če jih je treba pozneje 100 % izbrisati, jih ne uporabljajte. Kitpas voščenke so zasnovane za uporabo samo na neporoznih, popolnoma gladkih površinah. Ne uporabljajte Kitpas barvic tudi na žičnem steklu, vinilu ali tapetah! Če niste prepričani, ali se bo površina zlahka obrisala, vedno najprej poskusite voščenke uporabiti na manjši površini.

  Risbe Kitpas, ki ostanejo na oknih več ur, se lahko strdijo zaradi UV-žarkov, zaradi česar jih je težko izbrisati. Priporočamo, da obrišete risbe z oken, ko končate ustvarjati s Kitpas voščenkami! Če na oknih ostanejo madeži Kitpas, nanesite čistilo za okna s papirnato brisačo ali gobico in jih obrišite.

  Če Kitpas zaide na tkanine ali oblačila, umazano mesto namočite v hladno ali mlačno vodo, nanesite milo za perilo ali alkalni detergent neposredno na mesto madeža, rahlo ročno operite, temeljito sperite in pustite, da se posuši na zraku. Upoštevajte, da madeža morda ne boste mogli popolnoma odstraniti, odvisno od vrste tkanine.

  Za mokre površine, kot so kopalne kadi, uporabite Kitpas vodene voščenke. Olje lahko sčasoma izteče iz Kitpas voščenk– to je normalno in ni težava v kakovosti.

  O Kitpas-u:

  Izdelke Kitpas izdeluje Nihon Rikagaku Industry Co, družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno pred 80 leti v Tokiu na Japonskem. Vse od takrat podjetje izdeluje kakovostne umetniške materiale, njihova najbolj priljubljena izdelka, pa sta Kitpas krede in Kitpas vodne voščenke. Kitpas kreda, narejena iz mešanice kalcijevega karbonata na osnovi apnenca in lupin pokrovače v prahu, je nastala kot odgovor na okoljski izziv. Ogromna količina lupin pokrovače, ki jih je zavrgla japonska industrija morskih sadežev, je ogrožala okolje, zato je Nihon Rikagaku Industry Co ustvaril patentirano tehniko proizvodnje krede za recikliranje tega obnovljivega naravnega materiala. Leta 2005 je podjetje svoji liniji dodalo umetniške voščenke, prav tako nov inovativen material z več posebnimi lastnostmi. Za razliko od običajnih barvic se Kitpas voščenke lahko oprimejo več površin, vključno s papirjem, steklom, ogledali in belimi tablami, in tako ustvarijo edinstveno izkušnjo.

  Morda vam bo prav tako všeč…