Uncle Goose: Kocke lunine mene

26.50

Rastoči srp. Prvi krajec. Rastoča luna. Ščip. Upadajoča luna. Zadnji krajec. Upadajoči srp. Mlaj. Pogled na nočno nebo skozi otroške oči je čudežen! Ta edinstven komplet Uncle Goose vizualizira lunine mene na večdimenzionalni način. Boste te bloke zložili in razvrstili po njihovem vrstnem redu kot si sledijo v mesecu? Jih boste uporabili za načrtovanje plimovanja? Mogoče pa vas bodo le vzpodbudili, da pogledate v nočno nebo.

Vsak blok prikazuje eno od 8 faz lune. Dve vtisnjeni strani prikazujeta lunino fazo in lokacijo njenega cikla. Ostale štiri potiskane strani razkrivajo čas vzpona in zahoda lune, učinke plimovanja, ilustracijo mene in lokacijo lune glede na sonce. V kompletu je tudi en bonus blok, namenjen luninemu mrku.

Dostava: 2-5 dni

Samo še 1 na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: MPH9
  • Znamka: Uncle Goose
  • Set vsebuje 9 kock.
  • Velikost posamezne kocke: cca. 4,5 cm.
  • Narejeno iz lipovega lesa s FSC-certifikatom. Ročno izdelano v ZDA.
  • Priporočljiva starost s strani proizvajalca: 24 mesecev+
  • Skladno z regulativo EN71

  O Uncle Goose:

  Ekipa, ki stoji za znamko Uncle Goose, je res razigrana, okrog nečesa pa se že več kot tri desetletja ne šali: izdelujejo namreč najlepše komplete kock, ki se prenašajo iz roda v rod! Uncle Goose lesene kocke so oblikovane in ročno izdelane v Michiganu v ZDA iz hitro rastočega, trajnostnega lipovega lesa, ki rase v okolici Velikih jezer. Vsak komplet je potiskan z nestrupenimi in otrokom prijaznimi barvili. Ustanovitelj znamke je verjel v vsestransko naravo kock, zaradi katere jih otroci lahko vključijo tudi v kognitivni razvoj. Zato ima vsak Uncle Goose komplet edinstveno temo, ki igri in učenju doda tretjo dimenzijo! Zabavamo se lahko z abecedo, števili, fosili ali dinozavri!

  Morda vam bo prav tako všeč…