Lubulona: Kocke tunel Tibidabo (velik set)

47.90

Set za sestavljanje v čudoviti kombinaciji naravnega lesa in mavričnih barv, ki bo odlično dopolnil vse lesene komplete železnic in vlakov. Seveda pa lahko s tuneli ustvarimo še veliko več: te kocke bodo zanetile iskrico in spodbudile gradnjo arhitekturnih čudes v igralnici. Tibidabo velik set vključuje 16 nepobarvanih naravnih kvadrastih kock in 8 kock v obliki tunela.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 121805
  • Znamka: Lubulona
  • Priporočljiva starost: 3+
  • Pozor! Majhni delci. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. 
  • Mere (pakiranja): cca. 21,6 x 15,3 x 10 cm
  • Set vsebuje 8 kock v obliki tunela in 16 kvadrastih kock.
  • Material: visoko kakovosten bukov les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Lubulona so zasnovane in izdelane v Španiji, skladno z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, zato lahko prihaja do razlik ali unikatnih vzorcev, kar potrjuje naravni izvor teh igrač. Les ima namreč že v osnovi različne strukture in barve, tako barve kot les pa se sčasoma lahko obrabijo tudi skozi igro. 

O Lubuloni:

Lubulona je delavnica, ki sta jo v Barceloni postavila ustvarjalna zakonca (in starša dveh otrok) Tina in Jordi. Znamko sta lansirala novembra 2017 s ciljem oblikovati in izdelovati modne otroške izdelke brez kompromisov pri materialih in kakovosti. Vse njihove igrače so zasnovane in izdelane v Španiji z mislijo na trajnost in varnost otrok. Narejene so iz kakovostnega bukovega lesa, zapakirane pa v okolju prijazne kartonaste škatle in vrečke iz blaga. Igrače Lubulona se ponašajo s sodobnim minimalističnim, a igrivim stilom. Odlično dopolnjujejo in krasijo naše domove, hkrati pa puščajo dovolj prostora za otroško domišljijo. So vsestranske, kreativne in zelo intuitivne igrače, ki združujejo sestavljanje in simbolno igro, s čimer otrokom dovolijo, da si sami izberejo, kako se bodo igrali.