Lubulona: Pomladna drevesa

29.90

Lubulona kompleti dreves vsebujejo 18 kosov iz kakovostnega bukovega lesa, ki vas vabijo, da ustvarite svoje pokrajine ali skozi igro ustvarite domišljijske stebre, skulpture ali pa okrasite svoje zgradbe. To je odlična odprta igrača, s katero urimo finomotorične spretnosti in koncentracijo, obenem pa je tudi krasen dodatek Lubu mestnim hiškamNa voljo v različnih barvah. 

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

O izdelku:

  • Številka artikla: 121503
  • Znamka: Lubulona
  • Priporočljiva starost: 3+
  • Pozor! Majhni delci. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. 
  • Mere (pakiranja): cca. 20,7 x 12,8 x 6,1 cm
  • Set vsebuje 6 lesenih kosov, ki jih lahko uporabimo za deblo, in 12 krošenj različnih oblik in barv.
  • Material: visoko kakovosten bukov les, vodna barva
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Lubulona so zasnovane in izdelane v Španiji, skladno z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, zato lahko prihaja do razlik ali unikatnih vzorcev, kar potrjuje naravni izvor teh igrač. Les ima namreč že v osnovi različne strukture in barve, tako barve kot les pa se sčasoma lahko obrabijo tudi skozi igro. 

O Lubuloni:

Lubulona je delavnica, ki sta jo v Barceloni postavila ustvarjalna zakonca (in starša dveh otrok) Tina in Jordi. Znamko sta lansirala novembra 2017 s ciljem oblikovati in izdelovati modne otroške izdelke brez kompromisov pri materialih in kakovosti. Vse njihove igrače so zasnovane in izdelane v Španiji z mislijo na trajnost in varnost otrok. Narejene so iz kakovostnega bukovega lesa, zapakirane pa v okolju prijazne kartonaste škatle in vrečke iz blaga. Igrače Lubulona se ponašajo s sodobnim minimalističnim, a igrivim stilom. Odlično dopolnjujejo in krasijo naše domove, hkrati pa puščajo dovolj prostora za otroško domišljijo. So vsestranske, kreativne in zelo intuitivne igrače, ki združujejo sestavljanje in simbolno igro, s čimer otrokom dovolijo, da si sami izberejo, kako se bodo igrali.