Akcija!

O&C: Avto Beetle Carlito (vanilija)

15.00 12.00

Bip-bip! Ta mali avto s svojo vintage obliko poskrbi za zabavo in pridih nostalgije ob vsakem kopanju. Narejen je iz naravnega kavčuka, zato je mehek, enostaven za držanje in zagotavlja najmlajšim bogate senzorične izkušnje. In najboljša stvar je, da je oblikovan brez lukenj – konec glavobolov zaradi bakterij ali plesni!

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: OC8098
  • Znamka: Oli & Carol
  • Priporočena starost: 0+
  • Mere: 5.8 x 9.2 x 4.8 cm
  • Material: naravna guma (lateks)
  • Priporočila za alergike: prosimo upoštevajte, da je tudi v 100% naravni gumi prisotna določena količina lateksa, ki lahko v nekaterih primerih sproži reakcijo, v kolikor ima otrok alergijo na lateks. V kolikor ima otrok težave z alergijami se prosimo posvetujte s pediatrom pred nakupom igrače iz gume. V kolikor bi se med uporabo igrače pojavil izpuščaj ali kakšna druga reakcija prosimo kontaktirajte zdravnika.
  • Vzdrževanje: Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte. Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi. Igrača mora biti shranjena na suhem mestu.

Oli & Carol igrače so oblikovane v Barceloni ter izdelane v Maroku. Vsi njihovi izdelki so certificirani z EN71, ASTM in Reach certifikati. Izdelki so ročno narejeni in ročno poslikani, kar posledično pomeni, da so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti popolnoma normalne.

Nekaj o Oli & Carol:

Oli & Carol, mlado špansko podjetje, izdeluje čudovite 100% naravne gumijaste otroške igrače, ki zagotavljajo najmlajšim bogate senzorične izkušnje. Njihovi izdelki so ročno izdelani iz drevesa kavčukovca. Igrače so narejene brez lukenj, zaradi česar so popolnoma higienične in primerne za grizenje in igranje med kopanjem. So ročno poslikane z barvami za prehrano in so brez PVC, BPA, ftalata in nitrozamina, zato so tudi netoksične in popolnoma varne za vašega otroka.Več o Oli & Carol si lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno paleto njihovih izdelkov v naši trgovini.