O&C: Lubenica Wally

16.50

Pozdravite Wallyja, Oli & Carolovo novo žvečljivo igračo v obliki lubenice, v katero bodo vaši otroci z veseljem ugriznili! Odlična je za senzorično igro, ob rasti zob in v času kopanja, prav tako pa pomaga vašemu malčku, da se spoprijatelji s sadjem že od malega. In najboljša stvar je, da je oblikovana brez lukenj – konec glavobolov zaradi bakterij ali plesni!

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: OC9484
  • Znamka: Oli & Carol
  • Priporočena starost: 0+
  • Mere: 2,2 x 13,5 x 6,9 cm
  • Material: naravna guma (lateks)
  • Vzdrževanje: Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite. Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte. Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi. Igrača mora biti shranjena na suhem mestu.

Oli & Carol igrače so oblikovane v Barceloni ter izdelane v Maroku. Vsi njihovi izdelki so certificirani z EN71, ASTM in Reach certifikati. Izdelki so ročno narejeni in ročno poslikani, kar posledično pomeni, da so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti popolnoma normalne.

Nekaj o Oli & Carol:

Oli & Carol, mlado špansko podjetje, izdeluje čudovite 100% naravne gumijaste otroške igrače, ki zagotavljajo najmlajšim bogate senzorične izkušnje. Njihovi izdelki so ročno izdelani iz drevesa kavčukovca. Igrače so narejene brez lukenj, zaradi česar so popolnoma higienične in primerne za grizenje in igranje med kopanjem. So ročno poslikane z barvami za prehrano in so brez PVC, BPA, ftalata in nitrozamina, zato so tudi netoksične in popolnoma varne za vašega otroka. Več o Oli & Carol si lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno paleto njihovih izdelkov v naši trgovini.