Ocamora: Leseni kamni za zlaganje “Teniques” (12 kom)

59.40

Ocamora ‘teniques’ temeljijo na japonski igri “tumi ishi“, starodavni japonski igri zlaganja kamnov, ki je pravi izziv za ljudi vseh starosti. Čudovita igrača, navdihnjena z naravo, je kot nalašč za razvoj finih motoričnih sposobnosti, ravnotežja, potrpežljivosti, strategije in ustvarjalnosti! Ko se ne uporablja kot družabna igra, so ti barviti poliedri zanimivo dopolnilo h kompletom za gradnjo, prostim delom ali k igri svet v malem.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

Opis

Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: Q-1201
  • Znamka: Ocamora
  • Primerno in varno od: 0+ mesecev
  • Komplet vsebuje 12 lesenih kock (neravnih oblih): 5 kosov velikosti približno 4,5 x 4,5 cm, 5 kosov velikosti približno 4,5 x 7,5 cm in 2 kosa velikosti približno 4,5 x 10 cm
  • Material: les
  • Vzdrževanje: Lesa ne izpostavljajte preveliki vlažnosti in ga nikoli ne potopite v celoti v vodo!

Igrače Ocamora so oblikovane in izdelane v Španiji, ter so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71). Izdelki so ročno narejeni iz lesa, in pobarvani z barvo na vodni osnovi. Zaradi ročne izdelave, lahko pride do odstopanj med posameznimi primerki, ki se lahko med seboj razlikujejo po edinstvenih znamenjih, ki so rezultat različnih struktur in barv lesa, ter služijo kot dokaz o naravnem izvoru igrač. Igra lahko s časom povzroči obrabo barv in lesa. 

O podjetju Ocamora:

Laura in Grego – ekipa moža in žene, ki stoji za Ocamoro – oblikujeta in izdelujeta svoje edinstvene lesene igrače na obrobju Cordobe, v majhni družinski delavnici, ki je obkrožena z naravo in otrokovim smehom. Vsaka igračka je rezana, brušena in oblikovana z veliko strasti in skrbi – zato radi rečemo, da njihove igrače niso le ročno izdelane, temveč tudi “srčno” izdelane. Uporabljajo le les iz trajnostno upravljanjih gozdov, okolju prijazne barve in naravna olja. Tako so Ocamorine igrače 100% brez strupenih kemikalij, zaradi česar niso le čudovite na otip in naravno spodbujajoče za čute, ampak so tudi varne za otroke. Izdelki Ocamora so zelo navdihnjeni z waldorfsko filozofijo igre: ne prihajajo z navodili, ampak so zasnovani tako, da dajejo svobodo otroški domišljiji! Malim raziskovalcem omogočajo igranje in jim omogočajo, da sami doživijo občutek, vonj in značaj lesa. Več o blagovni znamki lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno ponudbo Ocamora v naši trgovini.