Oli & Carol: Žoga pomaranča

19,90

S pomočjo Oli & Carol pomarančne žoge popeljite svojega dojenčka v svet zabavne in varne igre. Žoga v obliki sočne pomaranče je kot nalašč za odbijanje, podajanje in gnetenje – poskrbela bo za aktivnost in zadovoljstvo vašega otroka. Narejena je iz 100% naravnega kavčuka in je brez lukenj, zato je varna tudi za igro med kopanje. Ergonomska oblika zagotavlja počasnejše kotaljenje, zato ji dojenčki lažje sledijo in z njo lažje rokujejo. Različne teksture zagotavljajo taktilno stimulacijo in spodbujajo raziskovanje.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  Nekaj o izdelku:

  • Številka artikla: OCE1666
  • Znamka: Oli & Carol
  • Priporočena starost: 0+
  • Mere: cca. 9,5 cm
  • Material: naravna guma (lateks), ročno poslikana z nestrupeno barvo.

  Vzdrževanje: 

  • Pred prvo uporabo vam svetujemo, da igračo očistite.
  • Igračo preprosto obrišite z vlažno krpo, vendar je ne sterilizirajte.
  • Igrače ni priporočljivo pustiti na neposrednem stiku s sončno svetlobo ali umetno svetlobo za daljše obdobje, saj lahko barva zbledi, vpliva pa lahko tudi na teksturo igrače.
  • Igrača mora biti shranjena na suhem mestu. Kot vsak naraven produkt lahko tudi ta igrača splesni v kolikor jo pustite v mokrem ali vlažnem okolju. Priporočamo sušenje na svežem zraku po uporabi.
  • Ne shranjujte igrač v hladilnik ali zmrzovalnik (zaradi težav z izraščanjem zob ipd), ne izpostavljajte jih vročini. Variacije v temperaturi lahko vplivajo na obliko in volumen.
  • Kavčuk je naravni material – s časom ali nepravilno nego lahko zgubi svojo prvotno obliko. Če igrača postane trda ali lepljiva je čas, da se od nje poslovite.

  Priporočila za alergike: prosimo upoštevajte, da kljub veliki kontroli  v nekaterih primerih te igrače lahko še vedno sprožijo reakcijo, v kolikor ima otrok alergijo na lateks. Če ima vaš otrok alergijo na lateks se izogibajte kontaktu z igračami iz naravne gume (ali lateksa). V kolikor ima otrok težave z alergijami se prosimo posvetujte s pediatrom pred nakupom igrače iz gume. V kolikor bi se med uporabo igrače pojavil izpuščaj ali kakšna druga reakcija prosimo kontaktirajte zdravnika.

  Oli & Carol igrače so oblikovane v Barceloni ter izdelane v Maroku ali v Aziji (Kitajska) z tradicionalnimi obrtnimi postopki. Vsi njihovi izdelki so certificirani z EN71, ASTM in Reach certifikati. Izdelki so ročno narejeni in ročno poslikani, kar posledično pomeni, da so majhne pomanjkljivosti in nedoslednosti popolnoma normalne.

  Nekaj o Oli & Carol: Oli & Carol, mlado špansko podjetje, izdeluje čudovite 100% naravne gumijaste otroške igrače, ki zagotavljajo najmlajšim bogate senzorične izkušnje. Njihovi izdelki so ročno izdelani iz drevesa kavčukovca. Igrače so narejene brez lukenj, zaradi česar so popolnoma higienične in primerne za grizenje in igranje med kopanjem. So ročno poslikane z barvami za prehrano in so brez PVC, BPA, ftalata in nitrozamina, zato so tudi netoksične in popolnoma varne za vašega otroka. Več o Oli & Carol si lahko preberete tukaj ali si ogledate celotno paleto njihovih izdelkov v naši trgovini.