OplaToys: Gozdni škratki (komplet letni časi)

36,00

Globoko v gozdovih Slovenije so skrite neštete čarobne skrivnosti. Gozdovi so dom škratkom in duhcem, ki živijo v harmoniji z letnimi časi, ter pomagajo naravi in vsem bitjem, ki tam prebivajo. Včasih lahko med sprehodom po gozdu, če ohranite odprto srce, opazite kakšnega, ki švigne v grmovje, ko se poskuša skriti pred vami!

Vendar se vas naši mali gozdni škratje ne bojijo! Pripravljeni so na številne pustolovščine – tako na prostem kot v vašem domu. Štirje ročno poslikani gozdni škratki simbolizirajo štiri letne čase in so ugnezdeni v gobici, njihovem skrivališču, kjer jim lahko vaš otrok zagotovi varno zavetje za počitek. So krasni za domišljijsko igro, kot dekoracija na sezonsko okrašeni mizi, kjer vsak predstavlja en letni čas, in celo kot zabavne male vrtavke!

Igrač Primoža Rojca ne moremo primerjati z ostalimi igračami v naši ponudbi– in prav v tem je tudi njihova lepota. Spominjajo nas na stare, nostalgične igrače, ki so jih izdelovali naši dedki. Izdelane so s srcem in roko, zato so barve in zaključki nekoliko bolj neenakomerni in nekoliko bolj robustni. Vsak kos je unikaten, zato jih priporočamo ljudem, ki cenijo ročna dela in domače igrače ter vidijo vrednost v njihovi nepopolnosti. Z nakupom te igrače podprete malo slovensko družinsko delavnico.

Dostava: 2-5 dni

Ni na zalogi

Če ste registrirani, vas lahko obvestimo, ko bo izdelek ponovno na zalogi. Da boste lahko prejemali obvestila, se morate prijaviti ali ustvariti račun.

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  OTO-048
  • Znamka: Primož Rojc • OPLATOYS
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3+ leta
  • Material: lipov les, vodne barve in zaščitno olje.
  • Vsebuje 4 gobe in 4 škratke. Vsi kosi so ročno barvani.
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu – preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • OPOZORILA! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih otrok lahko vdihne ali pogoltne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka. 

  Izdelki OplaToys so ročno izdelani v majhni Slovenski delavnici, ki jo vodi Primož Rojc v Ilirski Bistrici. Primož je odraščal v mizarski družini, kjer se je naučil veliko obrtniških spretnosti. Vsi njegovi izdelki so ročno izdelani in imajo značilnosti starih in nostalgničnih igrač. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. Vse njegove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), vse igrače so varnostno testirane s strani pristojnih inštitucij.