OplaToys: ACROBLOKS

45,00

Z velikim veseljem smo domiselnemu igralnemu kompletu ACRO•BAT dodali še nov in izjemno vsestranski komplet kock: ACRO•BLOKS. Podobno kot Akrobati je igrača zasnovana z mislijo na Bauhausove principe, kjer “oblika sledi funkciji”. Verjamemo, da bosta osnovni dizajn brez nepotrebnih dodatkov in preprostost  spodbudila otrokovo domišljijo. Namensko zasnovani kosi in unikatni elementi ponujajo nešteto možnosti za vznemirljivo sestavljanje, zlaganje in gradnjo.

Naš namen je bilo ustvariti komplet, ki zabriše meje med različnimi tipi odprte igre in dinamično sledi otrokovemu spremenljivemu načinu igranja in ustvarjalnosti –  od enega otroka do drugega in od trenutka do trenutka. Kosi lahko služijo kot gradbene kocke v konstrukciji, ker pa tudi spominjajo na človeške like ali hiše, jih otroška domišljija lahko spremeni v figurice za domišljijsko igro in zamišljanje različnih scenarijev iz otrokovega vsakdanjika.

Komplet je popolnoma združljiv s kompletom ACRO•BAT, zato priporočamo igro z obema, saj skupaj odpreta vrata še več razburljivim scenarijem.

 

Igrač Primoža Rojca ne moremo primerjati z ostalimi igračami v naši ponudbi– in prav v tem je tudi njihova lepota. Spominjajo nas na stare, nostalgične igrače, ki so jih izdelovali naši dedki. Izdelane so s srcem in roko, zato so barve in zaključki nekoliko bolj neenakomerni in nekoliko bolj robustni. Vsak kos je unikaten, zato jih priporočamo ljudem, ki cenijo ročna dela in domače igrače ter vidijo vrednost v njihovi nepopolnosti. Z nakupom te igrače podprete malo slovensko družinsko delavnico.

Dostava: 2-5 dni

Na zalogi

  Opis

  O izdelku:

  • Številka artikla:  OTO-035
  • Znamka: Primož Rojc • OPLATOYS
  • Priporočena starost s strani proizvajalca: 3 leta+
  • Paket vsebuje 36 kosev: 27 kock hiš in 9 unikatnih geometrijskih likov, 4 dolge strehe, 2 ACROBAT figuri, 3 poslikane lesene krogle.
  • Material: bukov les, vodne barve in zaščitno olje
  • Vzdrževanje: Priporočamo, da pred prvo uporabo igračo obrišete zgolj z vlažno krpo. Ne uporabljajte sredstev za dezinfekcijo ali vroče vode. Lesa nikoli ne izpostavljate pretirani vlagi in ga nikoli v celoti ne potopite v vodo! Če morate izdelek posušiti, ga ne postavljajte na grelec, saj lahko to povzroči razpoke v lesu – preprosto pustite, da se posuši na sobni temperaturi.
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev. Izdelek vsebuje majhne dele, ki jih otrok lahko vdihne ali pogoltne. Nevarnost zadušitev zaradi tujka. 

  Izdelki OplaToys so ročno izdelani v majhni Slovenski delavnici, ki jo vodi Primož Rojc v Ilirski Bistrici. Primož je odraščal v mizarski družini, kjer se je naučil veliko obrtniških spretnosti. Vsi njegovi izdelki so ročno izdelani in imajo značilnosti starih in nostalgničnih igrač. Les je naraven, živ material, zato ima raznolike vzorce, ki so vidni v izdelkih, zato je čisto vsak edinstven, proizvodi pa se medsebojno lahko malce razlikujejo tudi zaradi postopka ročne izdelave. Vse njegove igrače so skladne z Evropsko direktivo za igrače (DIN EN 71), vse igrače so varnostno testirane s strani pristojnih inštitucij.